Tennistä ja terrierejä

Muistatko ajan, kun takatukat olivat pitkiä ja kivipestyjen farkkujen lahkeet lyhyitä? Sukat vedettiin lahkeiden päälle, ja tyyli viimeisteltiin purjehduskengillä. Retrotennis-t-paita vie sinut tyylikkäästi 80-luvulle.

Retrotennis-t-paita

Juhannus

Askeleet kohti juhannusta

Sidoste toivottaa leppoisia askelia juhannukseesi!

Astu kauppaan

Kesäloma

Kauan toivotut lastensukat!

Vihdoin ne on täällä, nimittäin lasten omat Tampere- ja Sidoste Signature -sukat.

Pomppaa lastensukkiin

Pretty Famous in Tampere 1

Pretty Famous in Tampere

Maine ei tule rehvastelemalla, se tulee tekemällä.

Pretty Famous

Voittaja1

Voittajilla on sinivalkoiset sukat!

Kun lähdetään torille, vedetään jalkaan sinivalkoiset onnensukat. Sidosteen Voittaja-sivuilta löydät mm. Mörkö- ja Finland-sukat. Ja paljon muuta! Nyt huudetaan!

Voittajien sukat

Finland

Sano se sinivalkoisin säärin!

Finland-sukkamme on kunnianosoitus Suomelle ja suomalaisille. Teknisestä materiaalista tehdyt Signature-malliston sukat sopivat supisuomalaiseen menoon: kaduille ja kotikatsomoon, sauvakävelylle ja sienimetsään.

Finland-sukka

kevättpaita

Sidoste verkkokauppa

Tilaa omasi suoraan kotiisi

Jos et halua kivijalkaan, mene verkkokauppaan. Löydät laajan ja monipuolisen sukka valikoimamme. Etsitpä urheilusukkia tai kollegeja, löydät ne vain yhden askeleen päästä.

Kauppaan

Uutuudet

Sidoste x Magicpoks

Rakastettua Magicpoks-blogia kirjoittava Mari suunnitteli Sidosteelle hurmaavat Call it magic -sukat, jotka loihtivat arkeesi taikaa.

Call it Magick sukat

Suomalaisen sukan suunnannäyttäjä yli 75 vuotta

Sidoste on vuonna 1945 perustettu tamperelainen sukkatehdas. Perinteikkään perheyrityksen toiminnassa on mukana kolmas ja neljäs sukupolvi. Tuotekehitys ja laatu tekevät Sidosteesta suomalaisten sukkien edelläkävijän myös nykyään.

Mallisto

Signature ✕ Tampere

Paljasjalkainen tamperelainen vai Tampere-fani? Ei väliä. Sidosteen kotikaupunkisukka sopii molemmille. Jaa sukkapaketti kaverin kanssa tai tunnusta Tampere-rakkautta sekä oikealla, että vasemmalla.

Sidoste Signature -mallisto

Verkkokaupan myydyimmät
Signature Tampere
Musta / Valkoinen
14,90€
Sidoste-sukkien tehtaanmyymälä

Sukka­tehtaan­myymälä

Löydä valikoimamme poistotuotteita ja sukkien erikoiseriä. Sukkatehtaanmyymälämme sijaitsee sukkakutomomme yhteydessä, Koivistonkylässä.

20.6-27.6 Tehtaanmyymälämme on suljettuna juhannusviikolla, toivotamme kaikille erittäin hyvää juhannusta! Myymälä aukeaa seuraavan kerran 28.6. Noutotilaukset voit noutaa toimistostamme, joka sijaitsee myymälää vastapäätä. Toimistomme on auki arkisin 10-16.

Kartta

Laatu

Jokainen sukkapari tarkastetaan käsin

Sidoste-sukka muodostuu ammattitaitoisen henkilökunnan, laadukkaiden raaka-aineiden ja modernin laitteiston saumattomalla yhteistyöllä. Kaikki Sidoste-sukissa käytettävät langat ovat Ökö-tex 100 -standardin mukaisia. Sidosteen kotimaiset tuotteet tunnistaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämästä Avainlippu-tunnuksesta.