Kaduille tai kentille

Radical sport sukat on tehty hengittämään – mukanasi, missä ikinä liikut.

Tutustu mallistoon

Sukat Tampereelta

Asennetta vuodesta 1945

Sidoste-sukat valmistetaan Suomessa, Tampereen Koivistonkylässä

Lue lisää

Kierrätyspuuvilla

Edustavaa ekologisuutta

Jokainen kierrätyspuuvillasukkapari säästää 800 litraa puhdasta vettä. Ympäristön lisäksi malli hellii myös jalkaa

Kierrätyspuuvilla mallisto

Hajuton Hopea

Hopea päihittää kullan

Sidosteen pesunkestävät hopeasukat pitävät hajut loitolla. Hopean antibakteerisen vaikutuksen ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin diabeetikoille, ja erityisen huonosti bakteereille.

Radical sport

Sidoste verkkokauppa

Tilaa omasi suoraan kotiisi

Jos et halua kivijalkaan, mene verkkokauppaan. Löydät laajan ja monipuolisen sukka valikoimamme. Etsitpä Urhelisukkia tai kollegeja, löydät ne vain yhden askeleen päästä.

kauppaan

Uutuudet

Sidoste x Magicpoks

Vuodesta 2009 asti Tamperelaisen tyylin, sisutamisen ja matkailun sanansaattajan elämää lämmittää nykyään pari selkeälinjaista sukkaa.

Call it Magic sukat

Suomalaisen sukan suunnannäyttäjä jo 70 vuotta
Sidoste on vuonna 1945 perustettu tamperelainen sukkatehdas. Perinteikkään perheyrityksen toiminnassa on mukana kolmas ja neljäs sukupolvi. Tuotekehitys ja laatu tekevät Sidosteesta suomalaisten sukkien edelläkävijän myös nykyään.
Mallisto

Signature ✕ Tampere

Paljasjalkainen tamperelainen vai Tampere-fani? Ei väliä. Sidosteen kotikaupunkisukka sopii molemmille. Jaa sukkapaketti kaverin kanssa tai tunnusta Tampere-rakkautta sekä oikealla, että vasemmalla.

Sidoste Signature -mallisto

Signature Apparel

Nimikkovaatemallistossa yhdistyvät Sidosteen klassikkologo ja vastuullinen tuotanto. Mallisto on toteutettu yhdessä Pure Wasten kanssa.

Signature Apparel -mallisto

Hajuton hopea

Sidosteen pesunkestävät hopeasukat pitävät hajut loitolla. Hopean antibakteerisen vaikutuksen ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin diabeetikoille, ja erityisen huonosti bakteereille.

Verkkokaupan myydyimmät
Signature Tampere
Musta / Valkoinen
14,90€
Signature Sidoste
Musta / Valkoinen
14,90€
Sidoste-sukkien tehtaanmyymälä

Sukka­tehtaan­myymälä

Löydä valikoimamme poistotuotteita ja sukkien erikoiseriä. Sukkatehtaanmyymälämme sijaitsee sukkakutomomme yhteydessä, Koivistonkylässä.

Tehtaanmyymälämme on toistaiseksi suljettu.

Kartta

Jokainen sukkapari tarkastetaan käsin

Sidoste-sukka muodostuu ammattitaitoisen henkilökunnan, laadukkaiden raaka-aineiden ja modernin laitteiston saumattomalla yhteistyöllä. Kaikki Sidoste-sukissa käytettävät langat ovat Ökö-tex 100 -standardin mukaisia. Sidosteen kotimaiset tuotteet tunnistaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämästä Avainlippu-tunnuksesta.