Sidoste Sukka

Mallisto 2018

Vuodesta 1945
Sidosteen sukat valmistetaan Koivistonkylässä Tampereella. Jokainen sukkapari tarkastetaan käsin. Uuden teknologian ja pitkien perinteiden avulla luomme laatua joka erottuu ja kestää.
Tuoteryhmät

Aito Pörrösukka

Suomessa valmistetut, maailman ensimmäiset pörrösukat tarjoavat lämpimän joulun jokaiseen kotiin. Sidoste-sukka kestää — joulusta toiseen.

Kierrätyspuuvilla

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallomme kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi kehitämme jatkuvasti kestävämpiä ja paremman näköisiä tapoja pitää jalat kuivina.

Samoaja

Sidosteen villasukat ovat tarjonneet lämpöä niin hyisille vaelluksille, kuin kotoisiin tupiinkin – kautta aikojen. Sukkien rakenne on säilynyt vuosikymmenten perintönä nykypäivään.

Sidoste Apparel

Sidoste Apparel -mallisto on valmistettu yhteistyössä Pure Wasten kanssa. Otamme vaatteistamme vastuun paikallisesti ja globaalisti, jotta logoamme voisi kantaa ylpeydellä.

Sidoste Signature

Sidoste Signature on luotu kaduille ja kentille – nämä sukat eivät rullaudu railakkaassakaan menossa. Ota selkeälinjainen suunnittelu ja vireä värivalikoima tukemaan tyyliäsi.