Black is the New Black -paketti

Coco Chanelin mukaan nainen tarvitsee garderobiinsa tarvitsee yhden laadukkaan pikkumustan. Teimme pikkumustasta Sidosteen version, joka on tyylikäs, rento ja ajaton. Paketissa on uusi upea kollarimme, jonka rintaan on painettu legendaariset terrierit vaaleanlilalla. Asun viimeistelevät mustat pohkeeseen yltävät Signature-sukat. On meinaan chic!

Kollarin mitoitus on rento. Suosittelemme naisille yhtä numeroa tavallista pienempää kokoa, jos haluat napakan istuvuuden. 

Tuotteet on pakattu valmiiksi lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • Musta college-paita valkoisella Sidoste-tekstillä ja vaaleanlilalla koirakuvalla
  • Mustat Signature-sukat valkoisella Sidoste-tekstillä

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi kollarimme on tehty vettä säästävästä kierrätyspuuvillasta ja lujittavasta kierrätyspolyesteristä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa ja se kestää ahkeraa käyttöä. 


Tukea, pehmeyttä ja raikkautta

Signature-sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle. Jalkaosissa on hiertymiä ehkäisevät, vahvistetut kärjet ja kantapäät. Sukan materiaalit ovat lujittava polyamidi, hengittävä polypropeeni ja lycra. Sukka pysyy napakasti paikoillaan ja pitää ihon kuivana reippaassakin menossa. 

Muita tuotteita samasta mallistosta