Isä ansaitsee maailman parhaat sukat

Meiltä löytyy lämmikettä myös isän kaulalle ja korville. Kokosimme kolme erilaista isänpäiväpakettia miehille, jotka arvostavat kestävyyttä, lämpöä, tyyliä ja kotimaisuutta. Isänpäiväpaketin sisältö kääritään lahjalaatikkoon puolestasi.

Maailman parasta villaa elämäsi ykkösmiehille

Valitsimme isänpäiväpaketteihimme hengittävää ja pehmeää villaa ja merinovillaa. Luonnonmateriaali pitää kropan lämpöisenä ja kuivana, eikä se kutita tai sähköisty pakkasella. Sidosteen käyttämä eteläamerikkalainen merinovilla on eläinystävällistä eli mulesing freetä, ja isänpäiväpakettiemme tuotteet on tehty Tampereella.

Pappa-paketti

Pappa-paketti on päästä varpaisiin -kokonaisuus harrastavalle miehelle. Paketissa on ohuet froteepohjaiset merinovillasukat, paksumpi merinovillapipo ja monikäyttöinen tuubihuivi. Setti lämmittää pakkasella, hengittää hiihtolenkillä ja kestää katseet kokkareilla.

Faija-paketti

Faija-paketti on isänpäivälahja menevälle miehelle. Paketissa on ohuet froteepohjaiset merinovillasukat ja paksumpi merinovillapipo. Hengittävät merinosukat sopivat joka säähän, niin töihin, lenkille kuin vanhempainiltaankin. Tyylikkään merinopipon alla korvat pysyvät lämpöisinä ja tukka kuosissa.

Isi-paketti

Isi-paketti sopii ”less is more”-miehelle. Valitsimme pakettiin paksusta ja miellyttävästä villasta tehdyt, huippukestävät Samoaja-sukat. Ne pitävät jalat lämpiminä metsäretkillä, eivät hierrä eivätkä kutita. Samoajan villa lämmittää kosteanakin ja kuivuu nopeasti, joten isin varpaat pysyvät lämpöisinä hien iholle nostattavan jännitysleffan äärellä.