Huivi ja pipo

Vaalean lila

Merinovilla pitää korvat lämpöisinä ja sormet kuivina. Paketissa on kotimainen merinovillapipo ja merinovillahuivi, joiden sävy on vaalea lila.

Vaalea lila on uutuussävymme, joka on hieman sinisävyisempi kuin vanha, punertavampi lilamme. Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

 

Paketissa on:

  • Vaalean lila merinovillapipo
  • Vaalean lila merinovillahuivi

 

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on myös erinomainen päähine hikisempäänkin reippailuun.

Merinopipo ei kutita päätä tai sähköisty pakkasella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Merinopipomme on myös huonojen hiuspäivien pelastaja.

Pipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

 

Merinovillahuivi on tyylikäs asuste

Sidosteen kotimainen merinovillahuivi on samaa paksua ja sileää neulosta kuin merinopipo. Huivi on saumaton päätyjä lukuun ottamatta, joten se ei kutita kaulan herkkää ihoa. Merinovilla lämmittää paukkupakkasilla, ja toisin kuin keinokuidut, merinovilla ei hiosta, kutita tai sähköisty talvella.

Vaalean lila villahuivi on katseidenkerääjä, joka piristää arkityyliä ja sopii juhlavampienkin vaatteiden asusteeksi. Vaalean lila huivi sopii harmonisesti pastellisävyihin ja tuo raikasta kontrastia ruskeaan tai beigensävyiseen asuun.

Merinohuivissa on yksi, juuri sopivan pitkä koko. Huivi on koristeltu aidosta nahasta tehdyllä Sidosteen logolla.

 

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta