Huivi, pipo ja hansikkaat

Vanha Rosa

Mikä olisi ylellisempää kuin kietoutua pehmoiseen merinovillaan pakkasen paukkuessa? Tämä luksuspaketti on täynnä mulesointivapaasta merinovillasta tehtyjä lämmikkeitä. Asusteiden väri on elegantti vanha rosa.

Vanhan rosat asusteet myydään aina nopeasti loppuun, joten nyt on harvinainen tilaisuus ostaa täydellinen merinovillasetti erityiselle ihmiselle. Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

 

Paketissa on:

  • Vanha rosa merinovillapipo
  • Vanha rosa merinovillahuivi
  • Vanhan rosat merinovillahansikkaat

 

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on myös erinomainen päähine hikiseenkin reippailuun.

Merinopipo ei kutita päätä tai sähköisty pakkasella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Merinopipomme on myös huonojen hiuspäivien pelastaja.

Pipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

 

Merinovillahuivi on tyylikäs asuste

Sidosteen kotimainen merinovillahuivi on samaa paksua ja sileää neulosta kuin merinopipo. Huivi on saumaton päätyjä lukuun ottamatta, joten se ei kutita kaulan herkkää ihoa. Merinovilla lämmittää paukkupakkasilla, ja toisin kuin keinokuidut, merinovilla ei hiosta, kutita tai sähköisty talvella.

Vanha roosa villahuivi on katseidenkerääjä, joka sopii myös juhlavampien vaatteiden asusteeksi. Harmoninen kokonaisuus syntyy, kun vanhan roosan huivin yhdistää beigeen tai pastellisävyihin. Vanha rosa raikastaa myös mustat vaatteet ja sinisen farkun.

Merinohuivissa on yksi, juuri sopivan pitkä koko. Huivi on koristeltu aidosta nahasta tehdyllä Sidosteen logolla.

 

Merinovillahansikkaat sopivat lumileikkeihin

Rosat merinovillahansikkaat viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden. Napakka materiaali kestää käyttöä, eivätkä sormikkaat reikiinny tai nyppyynny helposti. Merinovilla sitoo itseensä kosteutta, joten kädet pysyvät lämpöisinä lumipalloja pyöritellessä. Merinohansikkaat myös kuivuvat nopeasti.

Vanhoja rosia merinovillahansikkaita on S- ja M/L-koossa. Joustavan neuloksen ansiosta M/L-koon sormikkaat mahtuvat isompaankin käteen.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Merinovilla NaN%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta