Pipo ja froteesukka

Grafiitti

Patikointireissulla on tärkeää pysyä lämpimänä, eivätkä vaatteet saa puristaa tai hangata. Paketissa on pehmeäpohjaiset merinovillaiset froteepohjasukat ja merinovillapipo. Kotimaiset tuotteet on tehty mulesointivapaasta merinovillasta, ja värivaihtoehtoja on useita.

Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • Froteepohjainen merinovillasukka, useita värivaihtoehtoja
  • Merinovillapipo, useita värivaihtoehtoja

 

Froteepohjasukka hellii jalkaa

Sidosteen merinovillainen froteepohjasukka on liikkujan unelma. Sukissa on käytetty merinovillan lisäksi rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

Merinovillasukassa on pitkä varsi, joten nilkat pysyvät lämpöisinä. Tiheän ja napakan, mutta ohuen neuloksen ansiosta sukka mahtuu niin vaelluskenkiin, lenkkareihin kuin nahkakenkiinkin. Merinovilla hengittää ja sitoo kosteutta, joten sukka tuntuu mukavalta, vaikka jalka hikoaisi tai kastuisi.

Sukan pohja on paksua ja pehmeää froteeta. Se vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja ja vähentää näin jalkojen rasittumista. Froteepohjasukka on ihanteellinen ulkoilusukka, ja se hellii jalkoja päivinä, jolloin tulee seistyä paljon.

Näitä urheilusukkia myös kehtaa vilauttaa housunlahkeesta. Sopiiko lahjan saajan jalkaan pirteä pinkki vai tyylikäs grafiitinharmaa?

 

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on myös erinomainen päähine hikisempäänkin reippailuun. Se pitää pään lämpöisenä pakkasella ja hengittää nollakelillä.

Merinopipo ei myöskään kutita päätä tai sähköisty talvella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Tyylikäs merinopipo on myös huonojen hiuspäivien pelastaja ja asujen piristäjä, ja värivaihtoehtoja löytyy joka makuun. Pinkki pipo on talvella kuin vitamiinipommi ja musta pipo sopii asuun kuin asuun

Merinopipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Kuosi
Pipo ja froteesukka, GrafiittiPipo ja froteesukka, Pihka
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Merinovilla NaN%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta