Pipo ja kynsikkäät

Pihka

Tänä talvena kännykkää voi näpytellä lämpimin sormin! Paketissa on kotimaiset merinovillakynsikkäät ja merinovillapipo. Tuotteet on tehty mulesointivapaasta merinovillasta, ja värivaihtoehdot ovat maanläheinen vihreä ja herkullinen pihka.

Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • Merinovillapipo, pihka tai vihreä
  • Merinovillakynsikkäät, pihka tai vihreä

 

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on myös erinomainen päähine hikisempäänkin reippailuun. Se pitää pään lämpöisenä pakkasella ja hengittää nollakelillä.

Merinopipo ei myöskään kutita päätä tai sähköisty talvella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Tyylikäs merinopipo on myös huonojen hiuspäivien pelastaja ja asujen piristäjä. Tummanvihreä pipo sopii maanläheiseen asuun, ja pihkankeltainen piristää tummaa vaatetusta.

Merinopipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

 

Merinokynsikkäät vapauttavat kädet

Kännykän näpyttely ja kengännauhojen solmiminen on hankalaa, jos kädessä on tumput. Pitäisikö jättää vastaamatta puheluun? Ei, kun kädessä on kynsikkäät.

Kynsikkäät jättävät sormenpäät vapaiksi, joten sorminäppäryyttä vaativat puuhat sujuvat helposti. Kynsikkäät ovat sileää ja napakkaa neulosta, joka ei reikiinny tai nyppyynny herkästi. Villakynsikkäät ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi suunnistajalle, sienestäjälle tai valokuvaajalle, jonka pitää käyttää käsiään viileässä ulkoilmassa.

Sidosteen kynsikkäät ovat kosteutta sitovaa merinovillaa, joten kädet pysyvät ihanan lämpöisinä kostealla säällä. Kynsikkäät voi pukea myös tavallisten hansikkaiden tai lapasten alle. Kun puhelin piippaa, tarvitsee riisua vain päällimmäiset käsineet.

Kynsikkäitä on S- ja M/L-koossa. Joustavan neuloksen ansiosta M/L-koon kynsikkäät mahtuvat isompaankin käteen.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Kuosi
Pipo ja kynsikkäät, VihreäPipo ja kynsikkäät, Pihka
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta