Pipo, tuubihuivi ja kenkäsukka

Musta

Tämä paketti pitää pään, kasvot ja kaulan lämpöisenä. Settiin kuuluu suomalainen merinovillapipo ja monikäyttöinen merinovillatuubi, jota voi käyttää kaulahuivina, huppuna ja kasvojen suojana pakkasta vastaan. Tuotteet on tehty mulesointivapaasta merinovillasta, ja värivaihtoehtoja on useita.

Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • Merinovillapipo, useita värivaihtoehtoja
  • Merinovillatuubi, useita värivaihtoehtoja
  • Merinovillakenkäsukka, useita värivaihtoehtoja

 

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on myös erinomainen päähine hikisempäänkin reippailuun. Se pitää pään lämpöisenä pakkasella ja hengittää nollakelillä.

Merinopipo ei kutita päätä tai sähköisty talvella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Tyylikäs merinopipo on myös huonojen hiuspäivien pelastaja ja asujen piristäjä, ja värivaihtoehtoja löytyy joka makuun. Musta pipo toimii asun kuin asun kanssa, vihreä pipo tuo tyyliin maanläheistä fiilistä ja pinkki pipo on talven pimeydessä kuin vitamiinipilleri.

Merinopipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

 

Merinovillatuubissa on neljä vaatetta

Sidosteen merinovillatuubi on nerokas asuste, sillä tuubia voi käyttää kaulahuivina, huppuna , pipona tai kasvosuojana pakkasta vastaan.

Merinotuubi on ohutta, mutta lämmittävää neulosta. Se mahtuu hyvin takin sisälle tai lisälämmikkeeksi pipon alle. Merinotuubi on päätyjä lukuun ottamatta saumaton, joten se ei ärsytä kaulan herkkää ihoa.

Tyylikäs villatuubi piristää arkityyliä ja sopii asusteeksi myös juhlavampien vaatteiden kanssa. Musta merinotuubi on helppo yhdistää kaikkiin vaatteisiin, pihkankeltainen tuo asuun mausteista väriä ja vanha roosa romantiikkaa. Valitse lahjan saajalle sopiva väri useista vaihtoehdoista.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Kuosi
Pipo, tuubihuivi ja kenkäsukka, MustaPipo, tuubihuivi ja kenkäsukka, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta