Sidoste Merinovillapipo

Musta (kevyt)

Enää ei korvat palele eikä nuppi tutise, kun vedät päähäsi Tampereella valmistetun 100% merinovillapipon. Tässä pipossa merinovillaneulos on kevyempää, joka luo ihanteellisen materiaalin syksyyn esimerkiksi lenkkipoluille tai muuhun urheiluun.

Merinovilla on materiaalina samantyylinen kuin perus villa, mutta sitoo lämpöä paremmin joka säässä, myös märkänä. Se ei myöskään kerää hajuja, mutta jos näin sattuukin käymään riittää usein pelkkä tuuletus poistamaan ne. Pipoissamme käytetty merinovilla on myös täysin mulesointivapaata! 

Päästä varpaisiin - Tampereelta!

 

Kuosi
Sidoste Merinovillapipo, MustaSidoste Merinovillapipo, PunainenSidoste Merinovillapipo, VihreäSidoste Merinovillapipo, PihkaSidoste Merinovillapipo, GrafiittiSidoste Merinovillapipo, LuonnonvalkoinenSidoste Merinovillapipo, RoosaSidoste Merinovillapipo, TummansininenSidoste Merinovillapipo, Musta (kevyt)Sidoste Merinovillapipo, Vanha roosaSidoste Merinovillapipo, OranssiSidoste Merinovillapipo, VaaleansininenSidoste Merinovillapipo, Vaalea liilaSidoste Merinovillapipo, Vedenvihreä
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Merinovilla 100%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta
Sidoste Merinovillapipo
Luonnonvalkoinen
39,00€
Sidoste Merinovillapipo
Tummansininen
39,00€
Sidoste Merinovillapipo
Vaaleansininen
39,00€