Pörröistä tassuttelua

Suomessa valmistetut, maailman ensimmäiset pörrösukat tarjoavat lattialämmityksen kotiin kuin kotiin. Sidoste-sukka kestää. Kesät – talvet.

Aito, alkuperäinen pörrösukka

Sidosteen pörrösukat ovat ne aidot ja alkuperäiset pörrösukat. Sukat valmistetaan Tampereen Koivistonkylässä ja jokaisen sukan laatu tarkastetaan käsin.

Pörrösukan tarina sai alkunsa jo 1970-luvulla, kun toisen sukkatehtailija­sukupolven edustaja Heikki ideoi ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan. Sukan rakenne oli ainutlaatuinen ja patentin arvoinen innovaatio. Pörrösukan rakenteen lisäksi ainutkertaista oli tapa, jolla sukkien pörrötys saatiin aikaiseksi.

Pörrötykseen valikoitui vain Ranskasta saatavilla oleva käpylajike, jota tuotiin alkuvuosina Tampereelle kuorma-autolasteittain.

Ranskalaisten käpyjen osalta tarkkaa oli, että kävyt olivat riittävän kosteita. Välillä kävyt olivat liian kuivia, jolloin ne vietiin ulos sateeseen kosteutta keräämään.

Laita aivan
 pipariksi

Joulu-pörrö valikoima on inspiroitunut, mistäs muustakaan kuin joulupöydän kruunaavista makeista pipareista.

Pörrösukka -mallisto

Sidosteen Pörrö-sukka kestää

Premium Pörrö
Meleeratun Sininen
15,9€
Mörköpörrö
vaalaeanharmaa
14,95€
Mökillä mukavasti

Mökkikauden kylmempiinkin päiviin

Aito suomessa valmistettu Pörrö-sukka lämmittää, niin kotona, kuin mökilläkin. Käsityönä pörrötetyt ja tarkastetut sukat eivät jätä ainuttakaan varvasta vilpoisaksi aamulla, eikä illallakaan.