Pörröistä joulumieltä

Suomessa valmistetut, maailman ensimmäiset pörrösukat tarjoavat lämpimän joulun jokaiseen kotiin. Sidoste-sukka kestää — joulusta toiseen.

Aito, alkuperäinen pörrösukka

Sidosteen pörrösukat ovat ne aidot ja alkuperäiset pörrösukat. Sukat valmistetaan Tampereen Koivistonkylässä ja jokaisen sukan laatu tarkastetaan käsin.

Pörrösukan tarina sai alkunsa jo 1970-luvulla, kun toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan. Sukan rakenne oli ainutlaatuinen ja patentin arvoinen innovaatio. Pörrösukan rakenteen lisäksi ainutkertaista oli tapa, jolla sukkien pörrötys saatiin aikaiseksi.

Pörrötykseen valikoitui vain Ranskasta saatavilla oleva käpylajike, jota tuotiin alkuvuosina Tampereelle kuorma-autolasteittain.

Ranskalaisten käpyjen osalta tarkkaa oli, että kävyt olivat riittävän kosteita. Välillä kävyt olivat liian kuivia, jolloin ne vietiin ulos sateeseen kosteutta keräämään.

Ole jouluna aivan piparina

Vuoden 2018 joulupörrömallisto on inspiroitunut, mistäs muustakaan, kuin joulupöydän kruunaavista ikisuosikeista, pipareista.

Joulupörrösukka -mallisto

Sidoste-sukka kestää joulusta toiseen.

Pörrö
Pipari - Musta
12,90€
Pukinkonttiin

Tilaa viimeistään 18.12. niin pörröt ehtii jouluksi

Kun teet tilauksen nyt, ei suosikkilahjan hankinta jää viime hetkeen.