Merinovillaiset säärystimet

Harmaa

Onko lähipiirissäsi juoksija, hiihtäjä tai tanssija? Hemmottele häntä pitkillä merinosäärystimillä, jotka lämmittävät, mutta olo ei ole ylipuettu tai hikinen. Säärystimiä on helppo käyttää kenkien kanssa, ja napakka ribbineulos pitää polviin asti yltävät säärystimet hyvin paikoillaan. Säärystimet ovat sataprosenttista, mulesointivapaata merinovillaa, ja värivaihtoehtoja on useita.

Säärystimet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

   

  Pitkä säärystin lämmittää, mutta ei hidasta menoa

  Paleltaako jalkoja juoksulenkillä, mutta villasukka ei mahdu lenkkariin? Hiostavatko päällekkäin puetut housut? Sidosteen merinovillasäärystimet ratkaisevat nämä ongelmat.

  Säärystimet mahtuvat kenkiin, ja niiden pitkä varsi lämmittää nilkkoja ja sääriä tehokkaasti. Säärystimet sopivat esimerkiksi juoksijoille ja hiihtäjille, jotka haluavat pukeutua talvella kevyesti, mutta lämpimästi. Säärystimet eivät purista, hiosta, hierrä tai kutita.

  Merinovillasäärystimet sopivat myös tanssiin ja muihin lajeihin, joissa nilkkaan kohdistuu rasitusta. Säärystimien luoma lämpö tehostaa alkuverryttelyä ja valmistelee jalkaa turvallisesti hyppyihin, venytyksiin ja juoksuun. Kun jalat ovat lämmennet, säärystimet on helppo riisua nopeasti.

  Sidosteen säärystimet ovat sataprosenttista merinovillaa, joka on lämmittävä, mutta hengittävä materiaali. Säärystimet yltävät polveen ja kapeassa jalassa hieman polven yli. Napakka ribbineulos pitää pitkät säärystimet hyvin paikoillaan, eikä niitä tarvitse kiskoa vähän väliä ylös.

  Värivaihtoehtoina on neljä klassista sävyä. Vaaleanharmaa ja grafiitinharmaa on helppo yhdistää kaikkiin vaatteisiin. Tummanvihreä ja viininpunainen tuovat asuun maanläheistä fiilistä.


  Tuuletus raikastaa merinovillan

  Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein, vaan tuuletus riittää useimmiten raikastamaan sen. Jos säärystimiin tarttuu ulkoillessa kuraa, pienen lian voi puhdistaa rapsuttamalla kuivuneet roiskeet pois käsin tai villakammalla.

   

  Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

  Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Säärystimet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

  Kuosi
  Merinovillaiset säärystimet, GrafiittiMerinovillaiset säärystimet, HarmaaMerinovillaiset säärystimet, VihreäMerinovillaiset säärystimet, Viininpunainen
  Avainlippu-tuote
  Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
  Villaa
  Valmistettu aidosta villasta.
  Materiaali
  Merinovilla 100%
  Jäätäviin säihin
  Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
  Muita tuotteita samasta mallistosta