Kierrätyspuuvillasukka

Kirjaimet / Harmaa

Nilkkasukka on valmistettu ekologisesta Pure Waste -kierrätyspuuvillasta, jonka tuottaminen kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin tavallisen puuvillan viljely. Ympäristön lisäksi pehmeä sukka hellii jalkaa.

Kierrätyspuuvillasukka on koristeltu Sidoste-tekstillä, jonka kirjaimet on siroteltu hauskasti ympäri vartta. Värivaihtoehdot ovat musta sukka valkoisella printillä, harmaa sukka valkoisella printillä ja valkoinen sukka punaisella printillä. 

Kierrätyspuuvilla keventää askelta

Kirjainsukan päämateriaali on ekologinen Pure Waste -kierrätyspuuvilla. Yksi kierrätyspuuvillasta tehty sukkapari säästää peräti 800 litraa vettä verrattuna tavallisiin puuvillasukkiin, joten jokainen askel keventää myös ympäristökuormitusta.

Jotta sukkien käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, materiaaliyhdistelmässä on lujittavaa polyamidia ja kierrätyspolyesteriä. Lycra tekee sukasta joustavan ja napakan. 

Kuosi
Kierrätyspuuvillasukka, Kirjaimet / MustaKierrätyspuuvillasukka, Kirjaimet / ValkoinenKierrätyspuuvillasukka, Kirjaimet / HarmaaKierrätyspuuvillasukka, Terrieri / MustaKierrätyspuuvillasukka, Terrieri / ValkoinenKierrätyspuuvillasukka, Terrieri / Tummansininen
Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Joustava Lycra 4%
Rakennetta lujittava Polyamidi 26%
Kierrätyspuuvilla 55%
Kierrätyspolyesteri 20%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Kierrätyspuuvillasukka
Kirjaimet / Valkoinen
12,90€
Kierrätyspuuvillasukka
Terrieri / Musta
12,90€
Kierrätyspuuvillasukka
Terrieri / Valkoinen
12,90€