Sidoste X Sanni Wessman on ylistys kesälle

Laitoimme hynttyyt yhteen palkitun graafikko-kuvittaja Sanni Wessmanin kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi värikäs ja kesäinen, kahden sukkaparin ja yhden unisex-hupparin mallisto.

Ihanat mimmit rannalla

Sukkien kuvamaailmassa Sanni lähti liikkeelle kesän symboleista: auringosta, meren simpukka-aarteista ja värikkäistä perhosista. Kun Sanni suunnitteli mallistoa keskellä talvea, hän fiilisteli lupausta kesäauringon lämmöstä ja pitkistä päivistä rannalla.

Mukaan mahtui myös kesästä nauttivia upeita mimmejä, jotka ovat yksi Sannin kuvituksen lempiaiheista.

”Naisten meininki simpukoihin nojaillen, uikkareissa ja isot aurinkolasit silmillä on manifestini siitä, miltä kesän kuuluu tuntua. Kiireettömältä, kutkuttavalta ja upealta” Sanni kertoo.

Inspiraatiota White Lotuksesta

Hauskan lisämausteensa sukkien ilmeeseen toi se, että juuri ennen suunnitteluprosessia Sanni oli katsonut White Lotus -sarjan toisen tuotantokauden.

”Kuvituksia tehdessäni sarjan tunnari soi nonstoppina päässäni. Sarjan tunnelmasta Italian auringon alta -periytyi rippeitä mallistoon perhosensiipisilmien, rantavarjojen ja yleisen fiiliksen kautta.”

Näissä sukissa pääset biitsifiilikseen Italian auringon alle, oli sää ja tilanne mikä tahansa!

Mallisto
Sidoste X Sanni Wessman -sukat on neulottu luomupuuvillalangasta Tampereen Koivistonkylässä. Huppari on vastuullista Pure Waste -laatua, ja upea painatus on tehty Tampereella.
Helle
Sidoste x Sanni Wessman
14,9€
Kesäheila
Sidoste x Sanni Wessman
59,9€
Pulahdus
Sidoste x Sanni Wessman
14,9€