Girl Woman Queen -sukkapaketti

Musta

Tämä sukkapaketti on ylistys kaikenlaisille tytöille, naisille ja kuningattarille. Sukat sopivat hetkiin, jolloin juokset bussiin, seisot jämäkästi sanojesi takana ja tanssit sydämesi kyllyydestä. Sukkien takana oleva printti on jaettu kahtia, toinen lause oikeaan ja toinen vasempaan sukkaan. Voit miksata sukkia, muuttaa niiden viestiä fiiliksesi mukaan ja kertoa, että sinussa on monta puolta. Stand like a queen. A girl, a woman. Mitä juuri sinä haluat sanoa?

Sukkien päämateriaali on pehmoinen kampapuuvilla, joka sopii herkälle iholle ja moniin tilanteisiin. Varpaasi pysyvät kuivina ja lämpöisinä kotisohvalla, työkengissä ja tanssitossuissa – mikä onkaan sinun valintasi. 

Paketissa on kolme mustaa sukkaparia seuraavilla liiloilla printeillä:

  • Run like – A girl
  • Stand like – A woman
  • Dance like – A queen

Kampapuuvilla sopii herkälle iholle

Girl Woman Queen -sukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on sileä ja pehmeä kampapuuvilla. Kampapuuvillasta ei lähde herkästi kuitupölyä, joten se sopii herkälle iholle ja monille allergikoille. 

Sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä. 

Kampapuuvilla on erittäin monikäyttöinen materiaali. Se on ohutta, hengittävää ja lämmittävää, joten sukat sopivat sekä kotikäyttöön että ulkoiluun. Jalkasi pysyvät lämpöisinä viileällä säällä ja kuivina reippaassa menossa. 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Sidosteen sukat tehdään Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Käytämme laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta sukat tuntuvat hyviltä ja kestävät ahkeraa käyttöä. Lisäksi jokainen Sidosteen sukka tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. 

Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
combed-cotton 70%
Joustava Lycra 4%
Rakennetta lujittava Polyamidi 26%
Muita tuotteita samasta mallistosta