Aikuisten raitapolvari

Musta

Polvisukka ratkaisee pukeutumispulmat. Pitkät sukat lämmittävät välikausina ja kesäiltoina, kun sää on vilpoinen, mutta villasukat olisivat liikaa. Paahteisina päivinä polvarit suojaavat jalkoja palamiselta, mutta luomupuuvilla antaa ihon hengittää. Pitkät sukat ovat mukavat myös metsäretkillä ja lenkillä, sillä ne suojaavat jalkoja hyttysiltä, risuilta ja pöllyävältä hiekalta.

Värivaihtoehtoja löytyy klassisesta mustasta raikkaisiin pastellisävyihin, ja sukan vartta koristavat vauhdikkaat raidat. Yhdistä polvarit rennosti mekkoon, sporttisesti shortseihin tai vedä varret katseenvangitsijoiksi lahkeiden päälle.

Luomupuuvilla hellii ihoa

Aikuisten polvisukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Aikuisten raitapolvari, MustaAikuisten raitapolvari, LilaAikuisten raitapolvari, Vaaleansininen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 76%
Polyamidi 20%
Pitkä
Pitkä polvisukka. Lämmittää mukavasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta