CHA CHA CHA

Vihreä Käärijä

On aika kääriä lahkeet, jotta kevään kuumimmat sukat pääsevät valokeilaan! Teimme kunnianosoituksen Käärijälle, joka on saanut koko Euroopan tamppaamaan Cha Cha Chan tahdissa.

Kirkkaanvihreät nilkkasukat ovat hävyttömän hienot, ja vartta koristaa musta Käärijä-logo. Jos biisin kertosäe unohtuu Piña Coladaa nautiskellessa, voit tarkistaa sen sukkien pohjista. Ja jotta jalkasi pysyvät raikkaina eurolavoilla, teimme Käärijä-sukat hengittävästä luomupuuvillasta. Se on miellyttävä ja luja materiaali, joka kestää rankat viikot ja pitkät päivät.

Pidän kaksi käsin kiinni sukista niinku cha, cha, cha, cha, cha cha!

Luomupuuvilla sopii hikiseen biletykseen

Käärijä-sukan päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii kuivalle ja herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän, urheiluun ja tanssiin, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ankaraa bailausta ja tiuhoja pesuja, joustaa ja pysyy muodossaan.

 

Virallinen yhteistyö

Tuote on tehty yhteistyössä Hel Goods Supply Oy:n kanssa, joka on Käärijän virallinen merchandise-myyjä, joten artisti saa jokaisesta sukkaparista korvauksen.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
CHA CHA CHA, Vihreä KäärijäCHA CHA CHA, musta Käärijä
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 68%
Polyamidi 28%