Lasten Pörrösukka

Pipari, Vihreä

Eikö eskariin ja kouluun lähtö houkuta kylminä aamuina? Pieniin jalkoihin tulee vipinää, kun houkuttelet ne esiin peiton alta ihanan pehmoisilla pörrösukilla. Pörrösukat herättelevät lempeästi aamupalapöydässä, lämmittävät pakkaspäivinä ja tuovat unen illalla. Sukkien herkullinen piparikuvio ja muhkea reunus tekevät pukeutumisesta hauskaa, ja hengittävä villasekoite pitää varpaat raikkaina reippaillessa.

 

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

 

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi.

 

Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka. Sidosteen Pörrö on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on Pörröt, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.


Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Pörrösukka, Pipari, MustaLasten Pörrösukka, Pipari, PunainenLasten Pörrösukka, Pipari, Vihreä
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 60%
Polyamidi 15%
Villa 25%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Pörrösukka
Pipari, Punainen
9,9€
Lasten pörrösukka
Lammas, Harmaa
9,9€
Lasten jarrupörrösukka
Lammas, Vaalean punainen
9,9€
6","quantity":1,"item_price":"9.9"}]} )} catch(err) { console.warn('fbq error', err); } }