Double Dogger -t-paita

Laivastonsininen

T-paita on monen lempivaate, eikä ihme. Se sopii jakun kanssa fiksuksi työvaatteeksi ja mukavaksi kotiasuksi. Sopivan väljässä t-paidassa on mukava harrastaa ja matkustaa, sillä se ei hiosta tai purista. Teimme yhteistyössä Pure Wasten kanssa täydellisen t-paidan, joka sopii toimistoon, terassille ja telttaretkelle. Paita on tehty ekologisista kierrätysmateriaaleista ja valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Laivastonsiniseen t-paitaan on painettu raikkaan keltainen Double Dogger -printti ja valkoinen Sidosteen terrierilogo. Suora ja pitkä unisex-malli ja moderni design sopivat kaikille sukupuolille. Naisille suosittelemme yhtä numeroa normaalia pienempää kokoa, jos kaipaat napakkaa istuvuutta.  

Kierrätyspuuvilla säästää vettä 

 

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi t-paitamme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn t-paidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. 

Paidassa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa ja se kestää ahkeraa käyttöä. 

 

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Muita tuotteita samasta mallistosta