Finland

Sininen

Sano se sinivalkoisin säärin! Finland-sukkamme on kunnianosoitus Suomelle ja suomalaisille. Teknisestä materiaalista tehdyt Signature-malliston sukat sopivat supisuomalaiseen menoon: kaduille ja kotikatsomoon, sauvakävelylle ja sienimetsään. Ruotsalaisillekaan ei jää epäselväksi, mille maalle sydämesi sykkii, sillä sukan vartta koristaa näyttävä Finland-teksti. Sukkia on kahdenlaisia: sinisen sukan printti on valkoinen ja valkoisen sukan sininen. Hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali pitää varpaat raikkaina. Sukat mukailevat jalan muotoa, ja pohkeen puoliväliin yltävä varsi on sopivan napakka. Tämä sukka kestää ja pysyy paikoillaan kuin suomalainen saunassa.

Tukea, pehmeyttä ja raikkautta

Signature-sarjan sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, ja jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Rakenne ehkäisee jalan hiertymistä ja rasittumista, ja sukat pysyvät muodossaan aktiivisessa käytössä, pesu toisensa jälkeen. Sukan päämateriaalit ovat luja polyamidi ja hengittävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka joustaa, pitää ihon kuivana ja kestää ahkeraa käyttöä.

Kotimaista neljännessä polvessa

Kun ostat Sidostetta, kannatat Suomen lisäksi kotimaista perheyrittäjyyttä neljännessä polvessa. Kaikki sukkamme valmistetaan Tampereen Koivistonkylässä, on valmistettu jo yli 75 vuotta. Tuotteidemme pienimmätkin yksityiskohdat voidaan jäljittää, eikä yksikään sukkapari lähde meiltä maailmalle, ennen kuin olemme tarkistaneet sen käsin. Sidoste kestää käytön ja lähemmän tarkastelun.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Finland, ValkoinenFinland, Sininen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Polyamidi 55%
Polypropeeni 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Famous
Meleerattu Harmaa
19,9€
Finland
Valkoinen
14,9€
Signature Manse
Keltainen
14,9€