Haisulipörrö

Harmaa-topaasi

Haisuli on yhtä pörröinen kuin Sidosteen legendaarinen pörrösukka, mutta toisin kuin Muumilaakson kujeellinen kelmi, tämä sukka ei haiskahda. Vaikka pörrösukka on paksu, neuloksen aito villa antaa jalan hengittää ja pehmeä materiaali suojaa jalkapohjaa rasitukselta. Kun käännät sukan reunan ulospäin, pörröneulos tekee tyylistäsi haisulimaisen veikeän. Mitäs metkuja tänään keksittäisiin?

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi. Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka.

Sidosteen pörrösukka on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on pörrösukat, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 55%
Polyamidi 20%
Villa 25%