Halloween haamut

oranssi

Teimme koko perheelle hurjat Halloween-sukat, jotka saavat puntit tutisemaan! Pikkuväen ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä näissä sukissa seikkailevat haamut ovat lempeitä ja söpöjä. Kampapuuvillasukat tuntuvat myös erityisen mukavilta jalassa, hengittävät ja kestävät, ja iloisen oranssi pohjaväri piristää kaamoksen keskellä. Varoitus: näissä sukissa voi hiipiä hyvin, hyvin hiljaa. Kuka seisoo takanasi juuri tällä hetkellä...

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä kampapuuvilla. Sileä kampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän, pitkiin päiviin ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Kampapuuvilla 60%
Lycra 4%
Polyamidi 36%
Muita tuotteita samasta mallistosta