Hopeavaellussukka

Petrooli

Merinohopeasukka, nilkkapituus

Tässä sukassa yhdistyvät laadukkaan merinovillan ja antibakteerisen hopealangan parhaat puolet. Merinovilla lämmittää tehokkaasti jopa kosteana, vaikka neulos on ohut ja kevyt. Hopea puolestaan ehkäisee bakteerien kasvua ja pitää jalan raikkaana hikisissä suorituksissa. Kylmyyttä ja kosteutta torjuva merinohopeasukka on suunniteltu erityisesti talviliikuntaan, jossa vaatteiden on pidettävä keho yhtä aikaa lämpimänä ja kuivana. Se on myös vaelluksella erinomainen alussukka paksumman villasukan alle. Virtaviivainen printti ja upeat värit saavat askeleen lentämään ja suksen luistamaan!

Hopea torjuu bakteereja Hopean antibakteeriset ominaisuudet on tunnettu hoitoalalla pitkään, ja niitä voidaan hyödyntää myös tekstiileissä. Merinohopeasukkaan on kudottu aitoa hopealankaa, joka torjuu bakteereja, vähentää hikoilua ja hajuja. Jalan haavaumien tulehdusriski laskee, joten merinohopeasukka sopii rankkoihin ja pitkiin urheilusuorituksiin, jotka voivat aiheuttaa jalkaan nirhaumia. Hopea säätelee myös lämpöä, joten sukka viilentää kuumottavaa jalkaa ja pitää sen lämpöisenä viileällä säällä. Hopealanka on kudottu sukkaan pysyvällä menetelmällä, joten sukka kestää konepesua ja aktiivista käyttöä.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä jopa kosteana. Se on myös miellyttävän kevyt ja sileä materiaali. Käyttämämme merinovilla on aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä kevyemmän treenin jälkeen, vaan nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastukseksi. Merinohopeasukissa on myös neuloksen rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Hopeavaellussukka, MustaHopeavaellussukka, PetrooliHopeavaellussukka, Punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Antibakteerinen
Sukassa käytetty hopea luo bakteerien lisääntymistä estävän ympäristön. Soveltuu loistavasti diabeetikoille ja pitää myös hajut poissa.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 66%
Polyamidi 25%
Hopea 5%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta