Huivi, pipo ja kenkäsukat

Valkoinen

Talvella kannattaa pukeutua päästä varpaisiin lämmittävään merinovillaan. Paketissa on suomalainen merinovillapipo, merinovillahuivi ja kenkiin sopivat merinovillasukat, jotka on tehty mulesointivapaasta merinovillasta. Asusteiden väri on klassinen valkoinen.

Sidosteen merinovillaisia kenkäsukkia on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla valkoisina. Nyt voit hankkia täydellisen luonnonvalkoisen lämmikesetin rakkaallesi. Asusteet on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

 

Paketissa on:

  • Valkoinen merinovillapipo
  • Valkoinen merinovillahuivi
  • Valkoiset merinovillaiset kenkäsukat

 

Merinovillapipo lämmittää ja hengittää

Kotimainen merinovillapipo on tiivistä ja miellyttävää neulosta. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta, joten Sidosteen pipo on myös erinomainen päähine hikisempäänkin ulkoiluun.

Merinopipo ei kutita päätä tai sähköisty pakkasella. Hiukset pysyvät pipon alla sileinä, ja muhkeampikin kampaus mahtuu pipon alle, kun reunan kaksinkertaisen käänteen rullaa auki. Merinopipomme on myös huonojen hiuspäivien pelastaja.

Pipossa on yksi koko, joka sopii neuloksen joustavuuden ja auki rullautuvan tuplakäänteen ansiosta kaikille. Pipon reuna on koristeltu Sidosteen kuuluisalla terrierilogolla, joka on aitoa nahkaa.

 

Merinovillahuivi on tyylikäs asuste

Sidosteen kotimainen merinovillahuivi on samaa paksua ja sileää neulosta kuin merinopipo. Huivi on saumaton päätyjä lukuun ottamatta, joten se ei kutita kaulan herkkää ihoa. Merinovilla lämmittää paukkupakkasilla, ja toisin kuin keinokuidut, merinovilla ei hiosta, kutita tai sähköisty talvella.

Luonnonvalkoinen villahuivi on klassinen asuste, joka sopii kotoiluun, farkkujen kaveriksi ja juhlavampienkin vaatteiden asusteeksi.

Merinohuivissa on yksi, juuri sopivan pitkä koko. Huivi on koristeltu aidosta nahasta tehdyllä Sidosteen logolla.

 

Merinovillasukka lämmittää kosteanakin

Sidosteen kenkäsukissa on merinovillan lisäksi rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

Ohuen ja napakan neuloksen ansiosta merinosukka mahtuu kenkään, pysyy ylhäällä eikä hierrä. Merinovilla sitoo kosteutta, joten jalka pysyy lämpimänä kelillä kuin kelillä, eikä hikoa.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa.

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Merinovilla 100%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Huivi ja pipo
Vaalean lila
140,00€