Hyvää joulua! pörrö

Punainen

Sano se sukilla - nimittäin hyvän joulun toivotus! Hyvää joulua -teksti on painettu punaisiin pörrösukkiin tampereen lisäksi muilla kansainvälisillä kielillä. Joulupörröt ovatkin erinomainen lahja vaikka ulkomailla asuville rakkaille. Mielen lisäksi nämä sukat lämmittävät jalkoja. Ihanan paksu ja pehmoinen materiaali on alun perin tamperelainen innovaatio, ja Sidosteen Pörröt ovat olleet pehmeiden pakettien suosikkeja jo 70-luvulta lähtien. Olemmekin melkoisen varmoja, että myös pukki vetää Pörröt aattona saappaidensa alle.

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi.

Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka. Sidosteen Pörrö on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on Pörröt, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 60%
Polyamidi 15%
Villa 25%
Muita tuotteita samasta mallistosta