Jääprinsessa

vaalean sininen

Toteutimme pienten jääprinsessojen ja -prinssien haaveet: Lumitähdet-merinosukat pitävät varpaat lämpöisinä huurteisissa seikkailuissa. Ohut sukka mahtuu kävelykenkään ja tennariin, mutta luonnon oma ihmeaine merinovilla lämmittää tehokkaasti, jopa hieman kosteana. Sileä neulos tuntuu mukavalta, eikä sukka kutita herkkää tai talven kuivattamaa ihoa. Neuloksen pohjaväri on herkän vaaleansininen, ja sitä koristavat vaaleat lumitähdet. Nämä sukat johdattavat kantajansa talviseen satuun.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 50%
Polyamidi 46%
Muita tuotteita samasta mallistosta