Kimallesukkapaketti

Vadelma

Tämän lahjan saajaa ei kaamos kiusaa! Naisten vadelmanpunainen kimallesukkapaketti on täynnä säihkettä, lämpöä ja hyvää fiilistä. Kun vetää Sidosteen kimallesukat jalkaan, Dancing Queen alkaa soida välittömästi korvissa, arki muuttuu juhlaksi ja kulahtaneimmatkin kotihousut näyttävät hyviltä. Ja mikä parasta: kimallesukat ovat kotimaiset, kestävät ja sisältävät aitoa mulesointivapaata merinovillaa. 

Kimallesukka on sesonkimallimme, ja sukat on pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin. Jos haluat hemmotella ystävääsi tai itseäsi jollain erityisellä, tartu tilaisuuteen, sillä uniikkituotteemme myydään nopeasti loppuun. 

Paketissa on:

  • Ohuet vadelmanpunaiset merinovillasukat, joissa on hopeanmustat kimalletehosteet kärjissä, kantapäissä ja varressa
  • Ohuet hopeanmustat merinovillasukat, joiden pohjassa on  vadelmanpunainen Sidosteen logo
  • Ohuet mustat merinovillasukat, joiden pohjassa on vadelmanpunainen Sidosteen logo

Kimallesukissa on aitoa merinovillaa

Kimallesukkapaketin kaikkien sukkien päämateriaali on eteläamerikkalainen merinovilla, joka on eläinystävällistä eli mulesing freetä. Sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä. Kimaltavissa sukissa on myös hieman polyesteria. 

Toisin kuin monet kimaltavat vaatteet, Sidosteen kimallesukat eivät pistele, sähköisty tai hiosta merinovillan ansiosta. Ohut merinosukka mahtuu pikkukenkään, mutta sukka lämmittää ihanasti. Lisäksi merinovilla hengittää ja sitoo itseensä kosteutta, joten jalka pysyy lämpimänä kelillä kuin kelillä, eikä jalka hikoa.

Uniikki lahjapaketti

Sinun ei tarvitse huolehtia lahjan pakkaamisesta, sillä me teemme sen puolestasi. Kimallesukkasetti on pakattu upeaan lahjapakettiin, jossa on tyylikkäät koristeleikkaukset.

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on hengittävä materiaali, minkä ansiosta asusteita ei tarvitse juurikaan pestä. Tuuletus riittää useimmiten raikastamaan merinovillan, ja näin vaatteiden käyttöikä kasvaa. Lisäksi jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. 

Käyttämämme merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Kaikki paketin tuotteet on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!


Kuosi
Kimallesukkapaketti, VadelmaKimallesukkapaketti, Punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Pörrövillasukka
Yksivärinen, Grafiitti
15,90€