Koirat luomupuuvilla

vihreä

Maailmassa ei ole liikaa aikuisten sukkia, joissa on sitä jotakin. Luomupuuvillaiset koirasukat tuovat arkipukeutumiseen veikeyttä ja persoonallisuutta, joka pilkahtaa nilkasta. Materiaaliksi valistimme miellyttävän ja hengittävän luomupuuvillan. Se pitää jalat raikkaina lenkkipoluilla ja palavereissa. Ohut sukka mahtuu kävelykenkään ja tennariin, mutta luja materiaaliyhdistelmä kestää ahkeraa käyttöä ja tiuhoja pesuja. Sukan pohjaväri on maanläheinen vihreä, ja askelta vauhdittavat pienet mustat Sidoste-terrierit.

Luomupuuvilla hengittää ja kestää

Sidosteen laadukkaat arkisukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä luomupuuvilla. Sileä luomupuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta hiostavalta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän, pitkiin päiviin ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Koirat luomupuuvilla, tumma harmaaKoirat luomupuuvilla, vihreäKoirat luomupuuvilla, musta
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 68%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta