Kompressiosukka

Musta

Kompressiosukat sopivat täydellisesti sekä juoksuun että voimaharjoitteluun. Korkeavartinen sukka on muotoiltu edistämään jalkojen verenkiertoa ja nopeuttamaan lymfakiertoa niin urheilusuorituksen aikana kuin sen jälkeenkin. Napakan muotoilun ansiosta suorituskyky paranee ja kudosten palautuminen nopeutuu.

Tukea ja raikkautta

Polvipituinen kompressiosukka on teknistä materiaalia, joka siirtää kosteutta pois iholta. Materiaaliyhdistelmässä on myös lujittavaa polyamidia, joka pidentää sukan käyttöikää. Kompressiosukka sopii siis hyvin aktiiviseen käyttöön.

Tukisukkanakin tunnettu kompressiosukka sopii myös seisomatyötä tekeville. Napakka sukka ehkäisee jalkojen turvotusta ja keventää oloa lennoilla ja kun istut pitkään.

Sidosteen kompressiosukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, eikä sukan sisäpuolella ole kovia saumoja. Sukka istuu varmasti paikoillaan vaativissakin suorituksissa eikä hierrä jalkaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Kompressiosukka, ValkoinenKompressiosukka, Musta / HarmaaKompressiosukka, Valkoinen / SininenKompressiosukka, Vihreä / KeltainenKompressiosukka, Musta
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 10%
Polyamidi 40%
Polypropeeni 50%