Kuuden sukan pakkaus

valko-kelta-harmaa

Nyt vaihdetaan talvisaappaat tennareihin! Pirteät luomupuuvillasukat pitävät pikkujalat raikkaina, kun päivät lämpenevät ja leikkeihin tulee vauhtia. Ohut ja sileä nilkkasukka hengittää ja tuntuu mukavalta lapsen herkkää ihoa vasten. Luomupuuvilla on kuitenkin vahva materiaali, joten sukat kestävät seikkailusta toiseen. Ne eivät myöskään säikähdä ahkeraa pesua.

Lasten sukat ovat aina mystisesti kadoksissa, ainakin sukkien parit. Ratkaisimme ongelman tekemällä kerrankin reilun sukkapaketin, jossa on kolme sukkaparia. Parittomuuskaan ei haittaa, sillä kaikki sukat ovat tarkoituksella erilaisia. Kelta-valko-harmaita, raidoilla ja terriereillä koristeltuja sukkia on hauska yhdistellä eri tavoilla. Anna lapsen mielikuvituksen lentää! Tässä leikissä on vain oikeita vaihtoehtoja.

Luomupuuvilla hellii ihoa

Nilkkasukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii lapsen herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä ja tiuhoja pesuja, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 68%
Polyamidi 28%