Kyselikö joku mestaria puuvillaurheilusukka

valkoinen

Kyselikö joku mestaria?

Täällä meinaan on. Ja niin on siellä ruudun toisellakin puolella. Sidoste tekee Suomen parhaat sukat, ja meidän asiakkaat ovat mestareita vähän kaikessa. Jääkiekossa, eukonkannossa, lattialle pudonneiden murojen poiminnassa, suihkussa laulamisessa ja nakkikeiton teossa. Tämä on sukka meiltä teille, sukkasankareilta oman elämänsä mestareille. Mestari-sukissa otat tilat ja tilanteet haltuun. Niissä arki on helmee ja työ juhlaa.

Sininen Kyselikö joku mestaria -teksti on jaettu valkoisten sukkien takaosaan. Pohjissa näykkii pari Sidosteen terrieriä. Muita krumeluureja ei laitettu. Kun mestari astuu huoneeseen, siinä ei härpäkkeitä tarvita.

Luomupuuvilla sopii kotikatsomoon

Mestarille kelpaa vain paras. Siksi sukkien päämateriaali on huippulaadukas, GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Se ei kutita tai pistele, ja se sopii herkälle iholle. Moni mestari kun on vahvan kuorensa alla pehmeä tyyppi.

Mestarilla pitää olla mukava olo, kun hän hikoilee kotikatsomossa. Luomupuuvilla hengittää ja sitoo kosteutta. Se sopii kerrospukeutumiseen, kuumiin keleihin ja reenaamiseen – myös penkkiurheiluun.

Mestari on aito, vahva ja maanläheinen tyyppi. Ihan niin kuin luomupuuvilla on perinteinen luonnonkuitu. Ja se muuten kestää, vaikka mentäisiin jatkoajalle ja rankkareihin.

Sukassa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Yhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa höntsäilyä ja pesuja. Se joustaa ja palautuu muotoonsa, se ei luovuta eikä venähdä.

Se on mestarin sukka.

Kotimaista neljännessä polvessa

Kun ostat Sidostetta, kannatat Suomen lisäksi kotimaista perheyrittäjyyttä neljännessä polvessa. Kaikki sukkamme valmistetaan Tampereen Koivistonkylässä, on valmistettu jo yli 75 vuotta. Tuotteidemme pienimmätkin yksityiskohdat voidaan jäljittää, eikä yksikään sukkapari lähde meiltä maailmalle, ennen kuin olemme tarkistaneet sen käsin. Sidoste kestää käytön ja lähemmän tarkastelun.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 64%
Polyamidi 32%