Lasten jarrupörrösukka

Lammas, Vaalean punainen

Pikkuvarpaat tarvitsevat pehmeyttä ja askelluksen alkutaival pitoa. Jarrupohjalla varustettu pörrösukka pitää taaperon ja touhuikäisen jalat lämpöisinä ja ehkäisee muksahduksia. Ihanan paksu materiaali tuntuu mukavalta jalkapohjaa vasten. Pörröissä seikkailevat lampaat tekevät pukeutumisesta leikin. Pehmoista sukkaa on hauska tutkia ja tunnustella, ja voitte miettiä yhdessä, mitä lammas sanoo? Bäää vai tamperelaisittain mää?

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

 

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi.

 

Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka. Sidosteen Pörrö on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on Pörröt, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten jarrupörrösukka, Lammas, HarmaaLasten jarrupörrösukka, Lammas, Vaalean punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 55%
Polyamidi 25%
Villa 20%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten pörrösukka
Lammas, Harmaa
9,9€
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Pinkki
12,9€
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Turkoosi
12,9€
="//instant.page/5.1.0" type="module" integrity="sha384-by67kQnR+pyfy8yWP4kPO12fHKRLHZPfEsiSXR8u2IKcTdxD805MGUXBzVPnkLHw">