Lasten kirjainsukka

Harmaa

Lasten nilkkasukka on valmistettu ekologisesta Pure Waste -kierrätyspuuvillasta. Ympäristön lisäksi pehmeä sukka hellii lapsen jalkaa. Kärjen saumaton neulos takaa sen, etteivät varpaat hierry, ja ohut sukka mahtuu monenlaisiin tossuihin ja tennareihin.

Nilkkasukka on koristeltu Sidoste-tekstillä, jonka kirjaimet on siroteltu hauskasti ympäri vartta. Jos pukeminen ei ole lapsen lempijuttu, siitä voi tehdä kiinnostavan leikin. Mikä kirjain onkaan S ja mikä O? 

Kierrätyspuuvilla keventää askelta

Kirjainsukan päämateriaali on ekologinen Pure Waste -kierrätyspuuvilla. Yksi kierrätyspuuvillasta tehty sukkapari säästää peräti 800 litraa vettä, joten jokainen askel keventää myös ympäristökuormitusta.

Jotta sukkien käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, materiaaliyhdistelmässä on lujittavaa polyamidia ja kierrätyspolyesteriä. Lycra tekee sukasta joustavan ja napakan. 

Ekologinen sukka on myös monikäyttöinen, sillä klassiset värivaihtoehdot sopivat päiväkotiin, pihaleikkeihin ja juhliin. 

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Merinopantteri
Sammaleen vihreä
9,9€
Vauvojen tumput ja sukat
Nallet, Luonnonvalkoinen
10,0€