Lasten Luomupuuvilla Koirat

Musta

Arkeen tulee iloa ja leikkisyyttä, kun Sidosteen koirat vauhdittavat menoa. Luomupuuvillainen lastensukka on sileä ja miellyttävä, joten se sopii herkälle iholle. Puuvillasukka hengittää ja mahtuu tennareihin ja nappiksiin, mutta ohuudestaan huolimatta materiaali kestää aktiivista käyttöä ja pesemistä. Puuvillasukka sopii sellaisenaan lämpimille keleille, ja kylmällä säällä se on hyvä alussukka paksumman villasukan alle. Hauskassa sukassa seikkailee Sidosteen terrierejä. Laskekaa yhdessä, kuinka monta koiraa löydätte!

Puuvilla hengittää ja kestää

Puuvilla on maailman eniten tuotettu luonnonkuitu, jota on käytetty tuhansien vuosien ajan ympäri maailmaa. Ohut, mutta luja materiaali hellii ihoa ja kestää ahkeraa käyttöä.

Sileä luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se sopii herkälle iholle sekä suorassa ihokontaktissa oleviin vaatteisiin, kuten sukkiin.

Kestävä puuvilla on erityisen hyvä materiaali lastenvaatteisiin ja arkivaatteisiin, joita käytetään ja pestään paljon. Luomupuuvillan lisäksi materiaaliyhdistelmässä on vahvistavaa polyamidia ja joustavaa lycraa, joiden ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Luomupuuvilla Koirat, MustaLasten Luomupuuvilla Koirat, SiniturkoosiLasten Luomupuuvilla Koirat, Viini
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muita tuotteita samasta mallistosta