Lasten Luomupuuvilla Kylä

Vadelma

Kuka asuu ylätalossa, kuka alimmassa? Kyläsukat helpottavat unisia aamuja, sillä näin hauskat vaatteet on kiva pukea. Sukista voi syntyä kokonainen tarina, kun keksitte lapsen kanssa asukkaita taloihin ja pohditte, mitä kylän väki puuhaa. Sidosteen sukissa on upean designin lisäksi aina ensiluokkaiset materiaalit. Kyläsukkien päämateriaali on hellävarainen ja hengittävä luomupuuvilla, joka sopii herkälle iholle ja pitää varpaat raikkana vauhdikkaissakin leikeissä.

Puuvilla hengittää ja kestää

Puuvilla on maailman eniten tuotettu luonnonkuitu, jota on käytetty tuhansien vuosien ajan ympäri maailmaa. Ohut, mutta luja materiaali hellii ihoa ja kestää ahkeraa käyttöä.

Sileä luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se sopii herkälle iholle sekä suorassa ihokontaktissa oleviin vaatteisiin, kuten sukkiin.

Kestävä puuvilla on erityisen hyvä materiaali lastenvaatteisiin ja arkivaatteisiin, joita käytetään ja pestään paljon. Luomupuuvillan lisäksi materiaaliyhdistelmässä on vahvistavaa polyamidia ja joustavaa lycraa, joiden ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Luomupuuvilla Kylä, VadelmaLasten Luomupuuvilla Kylä, Sininen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 58%
Polyamidi 38%
Muita tuotteita samasta mallistosta