Lasten Luomupuuvilla

Valkoinen

Tässä on luottosukka arkeen, juhlaan ja harrastuksiin. Luomupuuvillainen lastensukka on sileä ja miellyttävä, joten se sopii herkälle iholle. Puuvillasukka hengittää ja mahtuu hyvin tennareihin ja nappiksiin, mutta ohuudestaan huolimatta materiaali kestää aktiivista käyttöä ja pesemistä. Puuvillasukka sopii sellaisenaan lämpimille keleille, ja kylmällä säällä se on hyvä alussukka paksumman villasukan alle. Klassisesta värivalikoimasta löytyy sekä tummia että vaaleita sävyjä.

Puuvilla hengittää ja kestää

Puuvilla on maailman eniten tuotettu luonnonkuitu, jota on käytetty tuhansien vuosien ajan ympäri maailmaa. Ohut, mutta luja materiaali hellii ihoa ja kestää ahkeraa käyttöä.

Sileä luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se sopii herkälle iholle sekä suorassa ihokontaktissa oleviin vaatteisiin, kuten sukkiin.

Kestävä puuvilla on erityisen hyvä materiaali lastenvaatteisiin ja arkivaatteisiin, joita käytetään ja pestään paljon. Luomupuuvillan lisäksi materiaaliyhdistelmässä on vahvistavaa polyamidia ja joustavaa lycraa, joiden ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Luomupuuvilla, MustaLasten Luomupuuvilla, Valkoinen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Merinonalle
Vaaleansininen
9,90€
Lasten Merinonalle
Vaaleanpunainen
9,90€