Lasten Nipsu merinosukka

Topaasi

Missä jännitystä tai aarre, siellä Nipsu. Merinosukka pitää jalat lämpöisinä ja miellyttävän tuntuisina, päädyitpä retkilläsi sitten hikisiin tai jäätäviin tilanteisiin. Merinokampavillainen kenkäsukka mahtuu napakampaankin jalkineeseen, mutta lämmittää jopa silloin, jos sukka sattuu kastumaan. Luonnon oma supermateriaali on myös hengittävä, joten jalat pysyvät raikkaina tunnista toiseen. Nipsu-merinosukat ovat väriltään mausteisen topaasit ja kokoja löytyy sekä pienille että isoille seikkailijoille.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillainen kenkäsukka on myös sileä, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta