Lasten merino numerot

turkoosi

Kuinka monta päivää on viikonloppuun, onko oma ikä kantapäässä vai varpaissa? Numeroilla koristellut lasten merinovillasukat tekevät pukeutumisesta hauskaa. Sukat sujahtavat helposti jalkaan, kun tunnistatte numeroita ja etsitte tuttuja lukuja. Merinovilla pitää jalat lämpöisinä, eikä miellyttävän sileä neulos kutita lapsen herkkää ihoa. Ohut sukka mahtuu hyvin kävelykenkään, mutta lämmittää tehokkaasti jopa hieman kostuneena. Siniturkooseja sukkia koristavat iloisen sävyiset numerot, ja lukujen lisäksi voitte harjoitella eri värien tunnistamista.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten merino numerot, turkoosiLasten merino numerot, punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 50%
Polyamidi 46%
Muita tuotteita samasta mallistosta