Lasten merinofrotee

Vaaleanharmaa

Pieniä jalkoja paleltaa, mutta villasukka on liiankin lämmin tai ei mahdu kenkään? Merinofroteesukka on hyvä valinta välikausiin, vaihteleviin säihin ja kumisaappaan pehmentäjäksi.

Tavallista merinokenkäsukkaa hieman paksumman froteesukan rakenne toimii kerrospukeutumisen tavoin. Neuloksessa on enemmän merinovillaa kuin kenkäsukassa ja sekä lämmittäviä että ilmaa eristäviä kerroksia. Sukka lämmittää tehokkaasti, mutta jalka ei haudu. Sileä neulos tuntuu mukavalta lapsen herkkää ihoa vasten ja pehmoinen pohja tekee telmimisestä mukavaa.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Froteesukassamme merinoa on vielä enemmän kuin ohuemmassa kenkäsukassa, joten sukka on erityisen pehmeä ja lämmin.

Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 68%
Polyamidi 28%
Muita tuotteita samasta mallistosta
/klaviyo.js?company_id=UBshrW">