Lasten Merinokoirat

Grafiitti

Eikö pukeutuminen ole lapsen mielipuuhaa? Sidosteen karvakuonot rientävät apuun! Lasten merinovillasukat on koristeltu koirilla, joiden laskemisesta voi tehdä hauskan leikin, joka helpottaa pukeutumista ja nopeuttaa aamuja. Merinovilla pitää jalat lämpöisinä viileällä säällä, mutta ohut sukka mahtuu myös napakkaan tennariin. Sileäpintainen ja hengittävä merinovilla ei kutita eikä hiosta, ja klassiset värit sopivat tytöille ja pojille.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Merinokoirat, GrafiittiLasten Merinokoirat, LilaLasten Merinokoirat, Luonnonvalkoinen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Kampamerinovilla 50%
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
s?company_id=UBshrW">