Lasten Merinopantteri

Sammaleen vihreä

Merinovillainen pantterisukka on täydellinen lastensukka. Merinovilla pitää jalat lämpöisinä viileällä säällä, mutta ohut sukka mahtuu myös napakkaan tennariin. Sileäpintainen ja hengittävä merinovilla ei kutita eikä hiosta, ja olo on lämmin ja raikas pakkaspäivinä, sadekelillä ja vauhdikkaassa menossa. Nilkkasukat on koristeltu veikeillä pantteripilkuilla, jotka tekevät pukeutumisesta hauskaa, ja luonnonläheiset sävyt sopivat tytöille ja pojille.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten Merinopantteri, Sammaleen vihreäLasten Merinopantteri, LilaLasten Merinopantteri, Vaaleansininen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Kampamerinovilla 50%
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta