Lasten Merinopolvari

Lasten polvisukka, Harmaa/Turkoosi

Ovatko sukkahousut aina kierossa? Merinovillaiset polvisukat on helppo pukea kiireisinä aamuina, ja ne lämmittävät ihanasti viileällä säällä. Ohuet polvisukat mahtuvat hyvin tyköistuvien legginsien alle, eikä sileä neulos kutita lapsen herkkää ihoa. Merinovilla on myös hengittävä materiaali, joten olo on lämmin ja raikas joka säällä. Tyylikkäät polvisukat käyvät sekä farkkujen, verkkareiden että hienompien mekkojen asusteiksi, ja klassiset värit sopivat tytöille ja pojille.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten Merinopolvari, Lasten polvisukka, Harmaa/PinkkiLasten Merinopolvari, Lasten polvisukka, Harmaa/Turkoosi
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Kampamerinovilla 52%
Lycra 4%
Polyamidi 44%
Pitkä
Pitkä polvisukka. Lämmittää mukavasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten Merinopolvari
Lasten polvisukka, Harmaa/Pinkki
12,9€
Lasten Merinokoirat
Luonnonvalkoinen
9,9€