Lasten Merinovillasukka

Punainen

Viileät aamut, aurinkoiset päivät, vesilätäköitä ja temmellystä. Millaiset sukat lapselle kannattaisi hankkia? Suosittelemme syksyyn, talveen ja alkukevääseen merinovillaa, joka on ihanteellinen materiaali Suomen vaihteleviin säihin, sillä se hengittää ja lämmittää jopa kostuneena. Merinovillainen kenkäsukka mahtuu välikausina tennariin, mutta varpaita ei palella viileinä aamuina. Kylmillä keleillä ohut ja sileä merinosukka sopii myös alussukaksi paksumman villasukan alle.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillainen kenkäsukka on myös sileä, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten Merinovillasukka, VaaleanharmaaLasten Merinovillasukka, Punainen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta