Lasten Merinonalle

Vaaleanpunainen

Suloiset nallet ovat lapsen tukena ensiaskelissa. Ne osallistuvat leikkeihin, sujahtavat tennareihin pelikaveriksi ja turvaavat elämän tärkeitä tapahtumia, kuten ensimmäistä päiväkoti- tai koulupäivää. Nallesukat ovat ihanan lämmittävää, hengittävää ja sileää merinokampavillaa. Jalat pysyvät raikkaina ja lämpöisinä sadesäällä ja viileillä keleillä, eivätkä varpaat hiostu aurinkoisina päivinä.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukka on ohut ja miellyttävän sileä. Vaikka sukka lämmittää, se mahtuu napakampaankin kävelykenkään, eikä materiaali kutita jalan herkkää ihoa. Merinovilla hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Jalka pysyy raikkaana ja lämpöisenä joka säällä ja reippaassa menossa.

Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten Merinonalle, VaaleanharmaaLasten Merinonalle, PetrooliLasten Merinonalle, VaaleanpunainenLasten Merinonalle, Vaaleansininen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Muita tuotteita samasta mallistosta
BshrW">