Lasten Niiskuneiti pörrösukka

Vaaleanpunainen

Niiskuneiti rakastaa kaikkea mukavaa ja pehmeää, esimerkiksi Sidosteen legendaarisia pörrösukkia. Muumilaakson kaunosielulle omistetut pörrösukat ovat tietenkin vaaleanpunaiset. Paksu villasekoite pitää varpaat lämpöisinä ja suojaa jalkapohjaa rasitukselta. Kun käännät sukan reunan ulospäin, pörröneulos viimeistelee lookisi kuin rengas Niiskuneidin nilkan. Näissä sukissa päiväunista tulee totta.

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi. Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka.

Sidosteen pörrösukka on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on pörrösukat, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 55%
Polyamidi 20%
Villa 25%
Muita tuotteita samasta mallistosta