Lasten Merinopantteri

Vaaleansininen

Mur! Päiväkotien ja koulujen käytävillä hiipii pieniä ja vähän isompiakin panttereita. Upea pantterikuosimme nyt löytyy lasten merinovillasukasta. Merinokampavilla on ihanteellinen materiaali Suomen vaihteleviin säihin, sillä se hengittää ja lämmittää jopa kostuneena. Merinovillainen kenkäsukka mahtuu välikausina tennariin, mutta varpaita ei palella viileinä aamuina. Kylmillä keleillä ohut ja sileä merinosukka sopii alussukaksi paksumman villasukan alle.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillainen kenkäsukka on myös sileä, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Merinopantteri, PihkaLasten Merinopantteri, Sammaleen vihreäLasten Merinopantteri, LilaLasten Merinopantteri, Vaaleansininen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muita tuotteita samasta mallistosta