Lasten polvisukka

Valkoinen/Rosa

Polvet ruvella ja sukat aina kateissa? Pitkävartinen, napakka polvisukka pysyy varmasti touhukkaan taaperon ja leikki-ikäisen vauhdissa. Sukan päämateriaali on pehmeä kampapuuvilla, joka suojaa sääriä naarmuilta ja auringolta. Viileällä säällä pitkä sukka lämmittää ihanasti. 

Lasten polvisukkaa löytyy pirteänä pinkkinä, raikkaana turkoosina ja klassisena valkoisena. Sukan vartta koristaa kaksi tyylikästä raitaa, ja pohjasta löytyvät Sidosteen tutut terrierit. Pitkät sukat voi yhdistää hameisiin, shortseihin ja tunikoihin tai vetää katseenvangitsijoiksi housujen päälle. 

Polvisukka, joka ei rullaudu

Lasten polvisukan päämateriaali on miellyttävä kampapuuvilla, joka sopii lapsen herkälle iholle. Pehmeä sukka hengittää, eivätkä saumat hierrä pientä jalkaa. 

Sukassa on myös lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää kulutusta ja muotoutuu jalkaan. Nämä polvisukat eivät myöskään rullaudu makkaralle, sillä napakka varsi pitää sukan hyvin paikoillaan menossa ja meiningissä. 

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten polvisukka, Valkoinen/MustaLasten polvisukka, Valkoinen/RosaLasten polvisukka, TurkoosiLasten polvisukka, Pinkki/Keltainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Pitkä
Pitkä polvisukka. Lämmittää mukavasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten polvisukka
Valkoinen/Musta
6,95€
Lasten polvisukka
Pinkki/Keltainen
6,95€