Lasten pörrösukka

Lammas, Vaaleanpunainen

Pikkuvarpaat tarvitsevat pehmeyttä ja askelluksen alkutaival pitoa. Jarrupohjalla varustettu pörrösukka pitää taaperon ja touhuikäisen jalat lämpöisinä ja ehkäisee muksahduksia. Ihanan paksu materiaali tuntuu mukavalta jalkapohjaa vasten. Pörröjarrusukissa seikkailevat lampaat tekevät pukeutumisesta leikin. Pehmoista sukkaa on hauska tutkia ja tunnustella, ja voitte laskea yhdessä, kuinka monta lammasta sukasta löytyy.

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

 

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi.

 

Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästi villasta tehty sukka. Sidosteen Pörrö on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on Pörröt, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten pörrösukka, Lammas, HarmaaLasten pörrösukka, Lammas, Vaaleanpunainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyakryyli 55%
Polyamidi 25%
Villa 20%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Lasten villafrotee
vaaleanpunainen
14,9€
Lasten Villafrotee
Tumma harmaa
14,9€
siSXR8u2IKcTdxD805MGUXBzVPnkLHw">