Lasten pupu ja raidat merinoliukuestesukka

Vaaleanharmaa- lila

Pikkupupujen käpälissä piisaa vauhtia. Jarrusukat estävät jänöjusseja muksahtelemasta, ja hieman tavallista merinoneulostamme paksumpi merinofrotee pitää varpaat lämpöisinä.

Froteesukan rakenne toimii kerrospukeutumisen tavoin. Sukassa on enemmän merinovillaa kuin tavallisessa kenkäsukassamme, ja neuloksessa on sekä lämmittäviä että ilmaa eristäviä kerroksia. Sukka lämmittää siis tehokkaasti jopa hieman kostuneena. Merinovilla hengittää ja sileä neulos ja tuntuu mukavalta lapsen herkkää ihoa vasten. Suloisten pupujen lisäksi sukkia koristavat kauniit lilat raidat. Näissä kelpaa pomppia!

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Froteesukassamme merinoa on vielä enemmän kuin ohuemmassa kenkäsukassa, joten sukka on erityisen pehmeä ja lämmin.

Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Lasten pupu ja raidat merinoliukuestesukka, Vaaleanharmaa- vaaleansininenLasten pupu ja raidat merinoliukuestesukka, Vaaleanharmaa- lila
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 66%
Polyamidi 30%
Muita tuotteita samasta mallistosta