Lasten Merinovillainen froteejarrusukka Pupu

Vaaleanharmaa

Pienissä jaloissa on vauhtia kuin sukkien pupuissa. Näiden sukkien jänojusseilla on myös erityisominaisuus: ne estävät loikkien aiheuttamat muksahdukset, sillä sukassa on jarrupohja. Pupusukat ovat ihanan pehmeää ja lämmittävää merinokampavillafroteeta. Materiaali sopii hyvin viileille säille, ja hieman paksumpi pohja tuntuu mukavalta kovaa lattiaa vasten. Merinofrotee on myös hengittävä materiaali, joten lapsen jalat eivät hiostu reippaassakaan menossa.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu.

Merinovillainen froteesukka on paksumpi kuin merinokenkäsukka. Se lämmittää mukavasti kylmällä säällä ja tuntuu miellyttävältä kovaa lattiaa vasten. Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Lasten Merinovillainen froteejarrusukka Pupu, TopaasiLasten Merinovillainen froteejarrusukka Pupu, Vaaleanharmaa
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muita tuotteita samasta mallistosta